3 ”najlepša” automobila po pristupačnoj ceni – 2020. godina

Kaže se da je lepota u oku posmatrača, ali svi nesumnjivo možemo za ove modele automobila reći da su prosto neodoljivo lepi. Ako imate ograničen budžet za kupovinu novog automobila, a volite kola koja za sobom okreću glave, pogledajte šta možete naći u prodaji u junu 2020. godine.

Porše na ulicima Njujorka

Alfa Romeo – Džulia

Alfa Romeo Džulia

Ovaj sportski sedan, savršenih proporcija, zaobljenih ivica i moćnih, urbanih felni jedan je od najlepših modela Alfa Romea do sad. Možete ga pronaći u najrazličitijim bojama, sa velikim rasponom dodatne opreme. Ovaj auto toliko privlači pažnju da ga čak i najekonomičniji i najpovoljni rent a car u Beogradu ima u svojoj luksuznoj ponudi.

Mazda 3

Mazda 3

I prethodnik ovog modela, stara Mazda 3 bila je omiljeni primerak među ljubiteljima atraktivnih vozila, međutim, njen novi dizajn će vas ostaviti bez daha. Ovaj pristupačni automobil sa modernim, zaobljenim ivicama, pravi je izbor za nekoga ko traži prelepo i kvalitetno vozilo po nižoj ceni.

Ako je ovo vaš automobil iz snova čak i najbolja agencija za digitalni marketing neće moći, svojim reklamama, da vas ubedi da promenite svoju odluku u kupovini ovog dragulja.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Svaka kladionica ima jednu od onih kvota na koju biste bezuslovno uvek stavili svoj teško zarađen dinar, a Volkswagen Arteon je naš siguran dobitak u auto dizajnu. Ovaj luksuzni hečbek daće vam savršenu dozu elegancije svog zadnjeg dela, a u vožnji će vam pružiti najbolju tehničku sigurnost, koja vam je preko uvek potrebna.

Koji od ovih lepotana bi bio vaš savršen izbor?