3 načina za rentiranje vozila – koji je Vaš omiljemi?

Svi znamo da je automobil luksuz, ali šta se dešava u momentu kada nam je preko potreban? Kome se obratiti, odakle rentirati a ne isprazniti ceo džep?

Pogledajte 3 različitih načina za rentiranje vozila i odlučite koji Vama najviše odgovara.

Aerodromski šalter

Ako dolazite iz neke daleke zemlje i prva stanica u Beogradu Vam je beogradski aerodrom, možete dobiti ideju da upravo tu iznajmite vozilo. Ipak, pre nego što to uradite, hajde da pogledamo obe strane tasa. Sa jedne strane, imate tu opciju da automobil dobijete odmah, da ne morate da plaćate dodatne troškove za taksi do centra, kao i činjenicu da auto prilikom vraćanja možete upravo parkirati ispred aerodroma i nastaviti dalje ka svom letu. Medjutim, dobro je poznato da su cene najama vozila sa beogradskog aerodroma papreno velike. Glavno pitanje je onda, luksuz ili ušteda?

Online

Ako želite da osigurate svoje vozilo pre nego što sletite, možete to uraditi online. Skoro svaki beogradski rent a car ima svoj sajt preko kog možete rezervisati vozilo unapred, koje Vas može čekati na aerodromu ili koje možete pokupiti na željenoj lokaciji. To iziskuje dodatne troškove dostave ali osigurava da ćete imate svoje izabrano vozilo.

Društvene mreže

Diverse people using their phones

Društvene mreže danas izvor su nam mnogih informacija, način da se povežemo sa dragim osobama ali i savršene platforme za iznajmljivanje i kupovinu. Veliki broj rent a car-ova možete naći na društvenim mrežama, upravo one koji nemaju sajt. Međutim, iako nude privlačne ponude sa niskim cenama, sigurnost nije stopostotno zagarantovana.

Koja opcija Vam se čini najboljom?

Naš favorit je Online poručivanje!